Personal training in Duiven

Personal training bij vitality sports Duiven

Als personal trainer vind ik het belangrijk elkaar persoonlijk te leren kennen. Je zult immers voor een bepaalde periode afhankelijk zijn van elkaar om jouw gewenste resultaten te behalen. Bij begeleiding als personal trainer nodig ik je graag uit voor een eerste gesprek. In dat gesprek maak ik samen met jou de balans op van jouw behoeften en wensen en de wijze waarop ik je hierbij het best passend kan begeleiden.

Zoek je:

N

Een extra stok achter de deur?

N

Een motivator die samen met jou de gewenste doelstelling behaald?

N

Iemand die met jou samen aan de slag gaat?

N

Iemand die je net dat extra duwtje in de rug geeft?

N

Iemand die je op de voet volgt qua lifestyle, training en voeding?

Een fit lijf geeft zelfvertrouwen en volop energie!

Eén van de meest effectieve manieren om het maximale uit jezelf te halen is personal training. 1 op 1 begeleiding van één van onze trainers die niet alleen goed opgeleid zijn en kennis hebben van elk spiertje in je lichaam maar, je ook helpen met een goede mindset. Wij kijken met jou naar je wensen en behoeften en bepalen samen een haalbaar doel. Haalbaar wil zeker niet zeggen dat het gemakkelijk is. Dit weten we en daarom zorgen we er voor dat het sporten altijd leuk en gevarieerd is. Wij vinden het belangrijk om je uit te blijven dagen om steeds dat stapje meer te kunnen doen, de lat net weer iets hoger te leggen. We gaan samen op zoek naar de beste versie van jezelf en de weg er naartoe. Een persoonlijk plan met een voedingsschema en blessure aanpak horen hierbij. We monitoren je resultaat en zorgen dat je aan het einde van het traject je doelen hebt behaald!

“persoonlijke betrokkenheid bij zowel nieuwe als bestaande leden is ons belangrijkste speerpunt”

Gratis personal training intake

Vitality Sports is dé plek in omgeving Rijnwaarden en de Liemers die jou helpt om je 1e stap te zetten en je doelen te behalen. Vraag een Gratis PT Intake aan en ervaar zelf dat trainen bij Vitality Sports bij jou past.