Company bootcamp bij vitality sports

Teamwork makes the team work!

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan zijn de trainingen van Vitality Sports iets voor jou!
Samen overleggen wij wat jullie wensen zijn en is het mogelijk een op maat gemaakte Company Bootcamp aan te bieden.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben wij onze Company Bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, óf het gezamenlijk trainen naar een evenement; gezamenlijke inspanning  blijkt een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers.

Vitality Sports biedt speciale Company Bootcamps aan op zowel onze locatie in Duiven of in de buitenlucht. Je kunt dus al bootcampen op loopafstand van kantoor. Dit maakt het nog aantrekkelijker voor medewerkers om hieraan deel te nemen. Lijkt het je wat om dit eens te proberen op jouw werk? Neem dan contact op en regel een try-out voor het hele kantoor!

Aanpak

Vitality Sports werkt met gecertificeerde en professionele trainers die volgens ons concept trainingen verzorgen van 60 minuten. Er wordt gewerkt met:

N

Je eigen lichaamsgewicht

N

Je collega als contragewicht

N

Een uitgebreid assortiment om je metabolisme te boosten en je spierkracht te vergroten

Wist je dat

N

Wij onze trainingen zowel op ons volledig uitgeruste binnen locatie als in de buitenlucht aanbieden

N

Wij trainingen kunnen samenstellen geheel naar jullie wensen

Voordelen voor werkgever

N

Verlaging ziekteverzuim

N

Fitter en daardoor productiever personeel

N

Verbeterde teambuilding

N

Professionele begeleiding voor werknemer

N

Blijk van waardering

Voordelen voor werknemer

N

Meteen voor of na het werk sporten

N

Professionele begeleiding

N

Snel resultaat zoals; conditie, kracht en meer energie

N

Voor beginners en gevorderden

N

Fun

Vraag meer informatie aan

Vitality Sports is dé plek waar jij en je team de 1e stap kunnen zetten naar een fitter leven. Vraag een vrijblijvend meer informatie aan via het formulier hieronder.