Geef je gezondheid en favoriete sportvereniging een boost!

Geef je gezondheid en favoriete sportvereniging een boost!

Bij Vitality Sports geloven we in de kracht van beweging, gezondheid en gemeenschap.Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe samenwerking met jouw favoriete sportvereniging aan te kondigen!

We hebben een geweldig programma opgezet dat niet alleen jouw gezondheid ten goede komt, maar ook de vereniging zelf.

Vitality Sports steunt!

N

Alle sportverenigingen kunnen meedoen!

N

Help je club

N

Motiveer om te sporten

N

Samen sterk!

Wat houdt ons sponsorprogramma in?

Voor iedereen die zich bij Vitality Sports aanmeldt, doneren wij gedurende jouw lidmaatschap €5 per maand aan jouw geliefde sportvereniging. Dit geldt voor leden die bijvoorbeeld off season bij ons komen trainen, maar ook voor hun ouders, vrienden of andere familieleden.

Wat krijg je er voor terug?

Natuurlijk profiteert niet alleen de vereniging van deze samenwerking, maar jij ook! Bij Vitality Sports bieden we een breed scala aan groepslessen, personal training en voedingsbegeleiding. Bovendien ontvang je van ons een warm welkom en een ondersteunende gemeenschap die je zal helpen je doelen te bereiken.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig! Plan een intakegesprek door op de blauwe button te klikken. Geef tijdens jouw intakegesprek de naam van jouw vereniging aan ons door. Vervolgens doe je eerst een proefles bij ons mee. Het is geheel vrijblijvend! Mocht je besloten om bij ons te blijven trainen dan zorgen wij ervoor dat elke maand een deel van je lidmaatschapsgeld rechtstreeks naar de vereniging gaat! Een klassieke WIN-WIN situatie!

Heb je vragen? Stel ze ons gerust! Je kunt ons bereiken op het nummer 0316-841665 of stuur een mail